martes, 2 de diciembre de 2008


"Els importants canvis que està vivint la Universitat van més enllà del procés que porta el nom d’una bonica ciutat italiana. La seva repercussió té unes implicacions que convé seguir detingudament perquè afecten decisivament a la comunitat universitària i a la mateixa societat.

Els estudiants en són coneixedors i estan deixant sentir, de diferent manera, les seves opinions. També des del professorat s’han realitzat intervencions públiques per apuntar qüestions que caldria tenir presents, des d’articles a la premsa fins al suport a manifestos com el que porta per títol "Per una universitat pública al servei de tota la societat" o el que comença a circular “Solidaritat amb les protestes estudiantils contra Bolònia. Una altra Universitat és possible”.


Estem davant d’aportacions que cal tenir presents perquè busquen ser constructives. Considerem que seria convenient trobar-nos tots plegats per parlar-ne. Uns processos com els que estem vivint mereixen un diàleg constant entre totes les parts implicades. Tenim clar que l’objectiu comú de tots és una Universitat de qualitat que serveixi a la seva societat.


Dimecres 3 de Desembre

Aula: 40 S02 (al costat del bar de l'edifici Roger de Lluria)

Hora: 13.30


Centre d’Estudis sobre els Moviments Socials (en formen part tres professors vinculats a la nostra universitat: Francisco Fernández Buey, Mariona Ferrer, Jordi Mir Garcia)

Assemblea d’Estudiants de la UPF

No hay comentarios: